u 10 kartulit
400 g hõbeheigifileed
3 tl soola
2 tl sidrunipipart
1 muna
5 dl piima
100 g juustu
Koori ja viiluta kartulid. Maitsesta kalafilee soola ja sidrunipipraga. Lao umbes pooled kartuliviilud ahjuvormi, raputa kihtidele soola vahele. Keskele lao kalafileed ja seejärel teine pool kartuleid. Valmista muna-piimasegu: klopi muna, lisa sellele piim ja ülejäänud sool ning sidrunipipar, vala vorm seguga üle.
Küpseta toitu 200 kraadises ahjus kaane või fooliumi all umbes tund aega (katsu kahvliga kas kartulid on pehmed). Kui kartulid on peaaegu pehmed, lao vormi peale juustuviilud või kata riivitud juustuga. Küpseta veel umbes 15-20 minutit kuni juust on pealt kuldne.
Retsept: Gerly Kukk
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar