Üks minu järjekordseid lemmikuid, mida teen üsna tihti. Väga mõnus soolane suutäis.
Põhi:
100 g võid
50 g riivjuustu
1/2 dl kohvikoort
2 1/2 dl jahu
Täidis:
4-5 suurt sibulat
2 spl võid
1 tl muskaatpähklit (jahtavatud)
1/2 tl tüümiani
1/2 tl musta pipart
1 1/2 tl soola
3 dl riivjuustu
2 dl kohvikoort
3 muna
Sega põhja ained omavahel ühtlaseks tainasks. Suru tainas võitatud 26 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja äärtele. Haki sibul ja kuumuta võis kuldseks. Sega omavahel ülejäänud ained. Kata tainas sibulaga ning vala üle teiste ainete juustu-koore jne seguga. Küpseta 200 kraadises ahjus 30 min.
Retsepti leidsin Angeelika Kangi ja Lia Virkuse "100 pirukat" raamatust.
11. detsember 2009
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar