Ei pidanud oma valikus pettuma, tõeliselt mahlased ja pehmed "piparkoogid", millele glasuur on nagu täpp i peal:) Ilmselt leiate need küpsetised ka minu jõululaualt.
2 dl tumedat siirupit
3 tl piparkoogimaitseainet
200 g külma küpsetusmargariini
3 dl jahu
0,5 dl kartulijahu
1 tl soodat
2 muna
Katteks:
piparkoogiglasuur või tuhksuhkur
Mõõda siirup ja maitseainesegu potti ja lase segades keema tõusta. Tõsta keedunõu pliidilt, lisa külm tükeldatud margariin ja sulata see segades. Sega kokku jahu, kartulijahu ning sooda; mikserda toasoojad munad tihedaks vahuks. Lisa munavahule kordamööda jahu- ja siirupisegu ning sega ained ühtlaseks tainaks. Küpseta 175 kraadi juures 20 minutit. Vajadusel hoia muffineid kinnises karbis toatemperatuuril. Lase veidi jahtuda, kata soovi korral glasuuriga või tuhksuhkruga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar