8. november 2009

Singirullid küüslaugu-juustutäidisega

Millegi pärast kujunevad sõbranna Tuula külaskäikudest alati tõelised söömaorgia nädalavahetused. Siis me teeme endale igasugu hõrgutisi ja lõpuks oleme hädas nende ära söömisega:D Sõbranna Tuula tegi makaronisalatit ja mina tegin kõrvale soolase lisandi. Olin ammu mõelnud ise singirullide tegemisele, sest poes on need ikka meeletult kallid ja tavaliselt minu jaoks ka veidi liiga küüslaugused ning soolased. Muutsingi retsepti veidi: panin küüslauku vähem, soola ja pipra jätsin üldse välja ja antud koguse puhul kasutasin ära suurema hulga singiviile.



Antud kogusest saab 14-15 tükki

170 g viilutatud sinki
250 g riivjuustu
2 küünt küüslauku
1 dl majoneesi

Sega riivitud juust, purustatud küüslauk ja majonees. Laota singiviilud lauale, tõsta igale viilule lusikaga juustu-küüslaugumassi ja keera singiviilud rulli. Pane paariks tunniks külmikusse.



Retsepti leidsin toidutare koduleheküljelt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar