1. november 2009

Kokteilsalat

Üks mõnus kiire salat, mida külalistele pakkuda või ise õhtul teleka ees süüa:) Meie peres järgneb see salat tavaliselt grillkana ja riisi päevale, st järjekordne jääkide-ära-kasutamise-toit. Mina olen selle salati igale inimesele eraldi klaasi teinud, võib kasutada ka magustoidu-, jäätisepokaale või teha kogu seltskonnale ühte kaussi.




kogused tunde järgi

kanaliha
värske kurk
keedetud muna
riis
majonees
riivitud juust
sool

Lao asjad kihiti alt ülespoole: kanaliha tükid, värske kurgi tükid, keedetud muna tükid, keedetud riis. Kata salat pealt majoneesiga ning lisa kõige peale riivitud juust. Soovi korral võib kihtide vahele ka soola raputada, mina lisan seda tavaliselt veidi kurgile ja munale. Kata klaasid toidukilega ja pane külmkappi vähemalt tunniks seisma.

Retsept: Gerly Kukk

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar