27. jaanuar 2010

Veiseliha-sinihallitusjuustukaste


Ma küll küpsetan ja teen süüa üsna palju, kuid kui aus olla, siis meeldivad mulle asjad, mida on lihtne valmistada. Siin on üks lihtne ja maitsev kaste, millega saab igaüks hakkama. Seda kastet soovitan serveerida keedetud kartuliga ning kõrvale sobib ülihästi mais.


300 g veiseliha
100 g sinihallitusjuustu
400 ml kohvikoort
0,5 tl soola
pipart
liha üldmaitseainet


Lõika liha peenikesteks ribadeks. Prae kuni liha on pehme ning maitsesta. Lõika sinihallitusjuust pisikesteks kuubikuteks, lisa pannil olevale lihale ning sega hoolega, kuni juust on veidi sulanud. Lõpuks lisa pannile kohvikoor ning keeda madalal kuumusel mõned minutid, kuni juust on sulanud ja kaste veidi paksenenud.

Retsept: Katrin Juurak

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar