Lähenemas on sõbrapäev, seega natuke juba seda temaatikat. Kaunistasin tordi kuivatatud kirssidega.
Antud kogusest saab 9 tükki
2,5 pakki (a` 180 g) Kalevi küpsiseid
450 g hapukoort
2 dl kanget kohvi
1 sl suhkrut
Glasuur:
1,5 sl võid
1,5 sl kakaod
2 sl hapukoort
2,5 sl suhkrut
kaunistamiseks kuivatatud kirsse
Valmista kange kohv ning maitsesta suhkruga. Immuta küpsised kohvis ning lao alusele 3x3 küpsist. Määri peale hapukoor. Pane samamoodi ka järgmised 2 kihti immutatud küpsiseid. Seejärel lao viimane kiht immutatud küpsiseid. Tõsta tort glasuuri valmistamise ajaks külmkappi. Sulata või ja sega ülejäänud glasuuriainetega. Määri saadud segu tordile ning hoia seda järgmise päevani külmas (piisab ka kui hommikul teha ja õhtul süüa).
Retsepti leidsin Lia Virkuse ja Pille Endeni "Nutika perenaise kokaraamatust".
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar