8. veebruar 2010

Broilerifileerullid juustu ja tilliga


Selle retseptiga osalen Rannamõisa retseptivõistlusel, hoidke mulle siis pöialt:) Retseptivõistluse avastasin juhuslikult ja täitsa sobivalt olid kodus külmkapis olemas Rannamõisa broilerifileed:)


Antud kogus on 2-le

2 Rannamõisa jahutatud broilerifileed
100 g sulatatud juustu Merevaik
värsket või soolatud tilli
soola, pipart
broilerimaitseainet
250 ml puljongit (kasutasin Knorri köögiviljapuljongit)
soovi korral erinevaid juurvilju

Vasarda broilerifileed õhukeseks, maitsesta soola, pipra ja broilerimaitseainega. Määri sisemisele poolele Merevaiku ning laota peale tilli.


Keera fileed rulli ning kinnita otsad hambatikkudega.


Aseta rullid kaanega ahjuvormi, vala ahjuvormi põhja puljong. Soovi korral võid puljongisse panna ka erinevate juurviljade tükke (mina lisasin sinna porgandeid).


Küpseta 200 kraadises ahjus umbes 45 minutit, millest esimesed 25-30 minutit kaane all.



Retsept: Gerly Kukk

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar