4. veebruar 2010

Hõbeheik majoneesi ja juustuga

Neljapäev on kalapäev:D Olen üritanud meie pere toidulauda võimalikult palju varieerida, et seal oleks esindatud iganädalaselt nii kala, kana kui liha. Kala on selles suhtes mugav teha, et selle küpsetusaeg on lühike ning kui poest osta filee, siis kulub ettevalmistusele ka vaid 5 minutit.


Antud kogus on 2-3-le

400 g hõbeheigi fileed
0,75 dl majoneesi
50 g riivitud juustu
soola
sidrunipipart
tilli


Maitsesta kalafileed soola ja pipraga. Aseta foolium ahjuvormi põhjale (lõika piisavalt suur tükk, et sellega kala ka pealt katta) ning sellele kalafileed. Määri fileed pealt majoneesiga, kata riivitud juustuga ning puista peale tilli. Kata ka pealt fooliumiga ning murra ääred kokku, et kala oleks ilusti fooliumi sees. Küpseta 200 kraadises ahjus umbes 20 minutit.

Retsept: Gerly Kukk

6 kommentaari:

  1. Kana on ka liha, vähemalt taimetoitlaste arvates :D

    VastaKustuta
  2. See on kuidas kellelegi. Mu mehe arvates on liha ainult sealiha:D

    VastaKustuta
  3. kala oli super! vägahea retsept!

    VastaKustuta
  4. Tundub super. Täna proovin kindlasti ära, mõtlesin just et kuidas seda maitsetut kala küll maitsekaks saada, see tundub päris hea variant olevat.

    VastaKustuta
  5. Sellisel viisil on hõbeheik päris hea jah. Anna siis teada, kuidas meeldis:)

    VastaKustuta