14. aprill 2010

Toorjuustukeeks

Olen ammu tahtnud toorjuustuga erinevaid asju küpsetada proovida. Ja nüüd, mulle sobivalt, oli Ragne toorjuustuga keeksi küpsetanud, kohe oli vaja mul ka järele proovida. Tulemus oli super hea ja mahlane, tegin seda keeksi lausa 2 korda järjest. Teisel korral lisasin hulka ka rosinad, siis sai keeks veel kiiremini otsa. Igal juhul väga hea mahlane keeks, kindlasti soovitan proovida.


175 g võid
100 g toorjuustu (kasutasin Farmit)
225 g suhkrut
3 muna
3,5 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
näpuotsatäis soola
1 sl vaniljesuhkrut
125 g rosinaid

Sega vahule või, toorjuust ja suhkur. Lisa pidevalt segades ükshaaval munad. Sega kuivained omavahel ning lisa või-segule. Pane tainas võiga määritud 1,6 liitrisesse keeksi-või koogivormi. Küpseta 150 kraadi juures 1 tund ja 35 minutit.
 
Retsepti leidsin Ragne blogist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar