Nagu ma juba varem maininud olen, on hakkliha meie peres au sees. Mu abikaasa oleks valmis iga päev sööma kartuliputru (see on ka meie suur lemmik) ja hakklihakastet. Kuid mingi vaheldus peab ju siiski olema. Leidsin Sille toidublogist ühe vahva suvikõrvitsaga hakkliharoa, mille kohta saab öelda ainult kiidusõnu. Väga maitsev, suvikõrvits muudab eine väheke kergemaks ning seda on lihtne valmistada. Kindlasti teen seda rooga ka tulevikus.
600 g hakkliha
1 dl riivsaia
1 dl vett riivsaia paisutamiseks
1,25 tl soola
1 muna
peenpipart
Täidis:
1 väiksem suvikõrvits
1 sibul
soola
u 3 dl riivjuustu
Sega hakkliha vees paisunud riivsaia, soola, muna ja piparaga korralikult läbi ja laota küpsetuspaberile. Täidise tegemiseks lõika suvikõrvits väikesteks kuubikuteks, haki sibul peeneks, prae vähese õliga pannil koos läbi ja maitsesta soolaga. Jahtunud täidis laota küpsetuspaberil olevale hakklihale, peale raputa riivjuustu.
Rulli küpsetuspaberi abiga piklikuks toruks ja lõika väikesteks juppideks. Küpseta 200 kraadise ahju keskmises vahes kuni hakkliha on küps ( ~30 min).
Retsepti leidsin Sille toidublogist.
9. november 2010
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Nii isuäratavad ja maitsvad näevad välja. Kunas ma külla võin tulla? :D
VastaKustutaAitäh:) No aga arutame seda küllatuleku asja;)
VastaKustuta