21. mai 2010

Virsiku-toorjuustutort

Veel üks ääretult lihtne ja ülimaitsev tort. Selle tegemisega saab igaüks hakkama.


Antud kogus on 24 cm lahtikäivale koogivormile

Põhi:
1 pk Juubelitordipulbrit
200 ml vett

Peale ja vahele:
300 g toorjuustu
200 ml vahukoort
4 sl suhkrut
1 suur purk konserveeritud virsikuid
šokolaadipuru

Küpseta tordipõhi pakendil oleva juhise järgi, lase jahtuda. Lõika kaheks kihiks, immuta mõlemad kihid kompotivedelikuga ja lase natuke seista. Vahusta koor suhkruga, lisa toorjuust ja mikserda korralikult läbi. Määri segu kahe kihi vahele, lao sinna ka peenikesteks ribadeks lõigatud virsikute kiht. Aseta teine pool peale, immuta ka pealt kompotivedelikuga ning määri peale ja külgedele vahukoore-toorjuustusegu. Kaunistuseks lao virskikud ning raputa peale šokolaadipuru. Lase tordil paar tundi külmas seista.

Retsept: Gerly Kukk

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar