14. mai 2012

Šokolaadikeerud

Ma olen alati lihtsate asjade austaja olnud, st mida kiiremini ja lihtsamini neid valmistada annab, seda parem. Sõbranna Tuuli käest sain hea küpsetamise mõtte, tegin selle ka teoks. See retsept (kui seda üldse nii nimetada saab) sobib väga hästi ka nendele inimestele, kes erilised küpsetajad ei ole.



500g Eesti Pagari pärmi-lehttaigent
1 purk Nutellat
1 muna
pärlsuhkrut

Sulata taigen, rulli see jahusel pinnal õhukeseks ninga kata šokolaadikreemiga. Keera taigen rulli ning lõika otsast umbes 1,5 cm paksused kettad. Aseta kettad muffinipaberitega täidetud muffinipannile. Määri pealt munaga ning puista üle pärlsuhkruga. Küpseta 200 kraadises ahjus u 10-15 minutit, kuni saiakesed on pealt kuldsed.

Retsepti idee: Tuuli Pärnmäe

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar