Paari minutiga valmiv munaroog sobis ideaalselt munadepühade hommikuks. Olen erinevaid munapudru retsepte katsetanud ja see on siiani üks paremaid. Retseptis oleva vee asendasin piimaga ning lisasin viineritükid. Allolev retsept juba muudetud kujul.
Antud kogus on 2-le
6 muna
125 g juustuviinereid
6 sl piima
1 küüslauguküüs
1 tl soola
1 sl võid
soovi korral hakitud murulauku või sibulapealseid
Klopi munad lahti. Lisa piim, peeneks tükeldatud küüslauk ja sool ning sega läbi. Sulata pannil või ja vala sinna munasegu. Kuumuta tasasel tulel 3-4 minutit, lükates munarooga puulabidaga aegajalt põhjast ülespoole. Viinerid lisa kui muna on juba veidi hüübinud. Serveeri kuumalt.
Retsepti leidsin Lia Virkuse ja Pille Endeni "Pereköögi kokaraamatust".
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar