Seda ma päris retseptiks ei nimetaks, sest kasutasin poest ostetud lehttainast. See oli minu elus esimene kord, kui poest valmis taina ostsin ja pean tunnistama, et see oli väga hea maitsega. Pirukate tegemine läks äärmiselt kiirelt ja lihtsalt. Tõeliselt soolane suutäis.
500 g lehttainast
400 g Fetaki juustu
Rulli lehttainas õhukeseks ja lõika sellest nelinurksed tükid. Lõika fetajuust kuubikuteks. Aseta iga nelinurga keskele mõned juustukuubikud ja voldi nelinurk ümbrikuks kokku, aseta ahjuplaadile kokku volditud külg allapoole. Küpseta ahjus 220 kraadi juures umbes 10-15 minutit (kindlasti pane kuuma ahju!).
18. aprill 2010
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar