Põhi:
2,5 dl jahu
1,5 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl soola
100 g võid
0,5 dl vahukoort
Täidis:
100 g porrulauk
1 sl võid
200 g juustu
150 g külmsuitsulõhe
0,5 dl hakitud aedtilli
3 muna
1,5 dl vahukoort
0,25 tl valget pipart
Sega jahu küpsetuspulbri ja soolaga, seejärel pehme võiga. Lisa rõõsk koor. Sega tainas ühtlaseks, suru võiga määritud 24 cm lahtikäiva vormi põhja.
Hauta tükeldatud porrut võis 2–3 minutit. Tükelda juust kuubikuteks ja lõika kala viiludeks. Laota juust, kala, porru ja hakitud till tainale.
Sega rõõsk koor ja valge pipar lahtiklopitud munadega. Vala pirukale.
Küpseta 200-kraadises ahjus 40 minutit.
Retsepti leidsin Toidutare lehelt.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar