4. mai 2014

Kooreklops

Vahel kohe tuleb mingi konkreetse toidu isu ja see ei lähe enne üle, kui kiusatusele on järele antud :) Sel korral siis katsetasin kooreklopsi tegemist, millele hommikust saati mõtlesin. Minul oli kodus olemas sealiha, seega tegin toidu sellest ja väga mõnus tuli.


500 g veise- või sealiha
2 sl jahu
2 sl õli
2 dl vett
200 g hapukoort
1 sibul
soola, pipart

Lõika liha risti kiudu viiludeks. Vasarda ja vormi ovaalseks. Puista peale veidi soola, pipart ja prae.
Praetud lihatükid ja sibul pane hautamisnõusse, vala üle leemega ja hauta pehmeks.
Valmis lihalõigud tõsta kastmest välja, sega hapukoor ja nisujahu omavahel ning lisa kastmele. Lase keema ja maitsesta. Seejärel tõsta lihalõigud tagasi kastmesse ja keeda korraks läbi.

Retsepti leidsin Toidutare lehelt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar