11. juuni 2011

Rabarberimuffinid




Tainas:
2 muna
1,5 dl suhkrut
2 dl 20% hapukoort
2,5 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
2 tl vaniljesuhkrut
1 tl kaneeli
100 g rabarberit


peale raputamiseks tuhksuhkrut

Lõika rabarber väikesteks tükkideks ja keeda neid paar minutit väheses vees; kalla seejärel sõelale nõrguma ja jahtuma. Vahusta toasoojad munad suhkruga, lisa vahule portsjonite kaupa toasooja hapukoort ning omavahel segatud kuivi aineid. Viimasena sega tainasse rabarberitükid. Jaga tainas vormidesse ja küpseta 200 kraadi juures 18-20 minutit. Sõelu jahtunud koogikeste pinnale tuhksuhkrut.

Retsepti leidsin Maire Suitsu ja Lia Virkuse "Muffinid" raamatust.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar