Antud kogus on 24 cm koogivormile
biskviitpõhi (osta, küpseta Toidutare retsepti järgi või kasuta Juubeli tordipulbrit)
300 g maitsestamata jogurtit
0,3 liitrit vedelat mustikamoosi (sellest 3-4 sl jogurtiga segamiseks)
u 1,5 dl kultuurmustikaid (võib ka tavalisi kasutada)
šokolaadipuru
Lõika valmis biskviitpõhi kaheks kihiks. Immuta mõlemad kihid mustikamoosiga (mina immutasin pealmise kihi mõlemalt poolt). Jäta natukeseks seisma. Sega omavahel maitsestamata jogurt ja mustikamoos (vajadusel lisa sinna ka suhkrut). Määri segu alumisele kihile ning aseta pealmine kiht peale. Kata tort pealt ja külgedelt jogurti-moosiseguga ja jäta vähemalt 3 tunniks külmkappi seisma. Enne serveerimist määri vajadusel veel peale ja külgedele jogurtisegu ning kaunista tort mustikate ja šokolaadipuruga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar