11. jaanuar 2011

Kanafilee juustukattega

Tavaline kanafilee on minu jaoks tavaliselt liiga kuiv, seega olen otsinud viise, kuidas seda saaks mahlasemana küpsetada. Selle retsepti järgi jääb kanafilee väga mahlane ja maitsev.
Pildil oleval prael on lisaks karriga maitsestatud riis ja üks minu lemmiksalatitest (sisaldab jääsalatit, maisi, värsket kurki, riivitud juustu, on segatud majoneesiga ning maitsestatud soolaga).


2 kanafileed
soola
broilerimaitseainet
karrit
u 1,5 dl riivjuustu

Tambi kanafileed ühelt poolt veidi pehmemaks. Maitsesta soola, broilerimaitseaine ja karriga mõlemalt poolt. Aseta fooliumiga kaetud ahjuvormile, raputa peale riivitud juust ja kata pealt ka fooliumiga. Küpseta 200 kraadises ahjus umbes 20 minutit. Kui kanafilee on pehme, võta foolium pealt ära ja lase juustul veidi kuldseks küpseda.

Retsept: Gerly Kukk

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar